flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Романенка Василя Петровича

30 березня 2018, 08:29

Талалаївський районний суд Чернігівської області викликає в підготовче засідання, Романенка Василя Петровича, 01.04.1969 р.н., останнє відоме зареєстроване місце проживання – м. Обухів , вул. Каштанова , буд. 28Г кв.1, як відповідача у цивільній справі № 747/51/18 за позовом  Чепіка Юрія Анатолійовича до Романенка Василя Петровича, про стягнення заборгованості за договором позики.

Підготовче засідання у даній цивільній справі  відбудеться о 10:00 год. 16 квітня 2018 року, під головуванням судді Косенко Ю.Л. в приміщенні Талалаївського районного суду за адресою вул. Центральна, 38 смт. Талалаївка Чернігівської області.

Роз’яснити відповідачу Романенку В.П., у разі заперечення проти позову, право на подачу відзиву на позовну заяву протягом 15 (п’ятнадцяти днів) з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі та в цей же строк право на подачу зустрічного позову, який має відповідати вимогам ст. ст. 175177 ЦПК України. Відзив має бути оформлений з дотриманням вимог ч. 2, 3 ст. 178 ЦПК України та копія відзиву і доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням ( наданням ) відзиву до суду. До відзиву додаються докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений строк, без поважних причин, розгляд справи буде здійснюватись за наявними матеріалами.

 

        Суддя                                                                                                    Ю.Л. Косенко