flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Нечитайла Сергія Олександровича

05 березня 2018, 13:58

Оголошення про виклик до суду

 

Талалаївський районний суд Чернігівської області викликає в судове засідання, Нечитайла Сергія Олександровича , 20.08.1994 р.н., останнє відоме зареєстроване місце проживання – с. Красний Колядин, вул. Шевченка 4, Талалаївського району  Чернігівської області, як відповідача у цивільній справі № 747/88/18 за позовом  ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» до Нечитайла Сергія Олександровича, про стягнення заборгованості.

Судовий розгляд справи в порядку спрощеного провадження  відбудеться о 10.00 год. 13 березня 2018 року, під головуванням судді Косенко Ю.Л. в приміщенні Талалаївського районного суду за адресою вул. Центральна, 38 смт. Талалаївка Чернігівської області.

Відповідачу  необхідно з’явитись в судове засідання. В разі неявки відповідача без поважної причини або неповідомлення суду про причину неявки, справа буде розглянута на підставі наявних у справі доказів, з винесенням заочного рішення. Відповідач має право отримати в суді копію позовної заяви з доданими матеріалами та надати суду заперечення на позов, та докази на обґрунтування заперечень.

 

        Суддя                                                                                                    Ю.Л. Косенко