flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом ТОВ «Споживчий центр» до Носача Василя Валерійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором

11 квітня 2024, 14:22

Талалаївський районний суд повідомляє, що 11 квітня 2024 року розглянута цивільна справа № 747/102/24 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Споживчий центр» до Носача Василя Валерійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Суд ухвалив:

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Споживчий центр» до Носача Василя Валерійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором задовольнити в повному обсязі.

Стягнути із Носача Василя Валерійовича на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Споживчий центр» заборгованість  за кредитним договором  № № 28.04.2023-100000114 від 28 квітня 2023 року в сумі 14 840 (чотирнадцять тисяч вісімсот сорок) грн

Стягнути із Носача Василя Валерійовича на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Споживчий центр» понесені витрати на сплату судового збору в сумі 2422 (дві тисячі чотириста двадцять дві) грн.

Заочне рішення може бути переглянуте Талалаївським районним судом Чернігівської області за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду. Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.   

Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Чернігівського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.           

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом встановлених строків, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.