flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом ТОВ «Фінансова компанія «Споживчий центр» до Носача Василя Валерійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором

19 березня 2024, 15:24

Талалаївський районний суд Чернігівської області повідомляє Носача Василя Валерійовича, зареєстроване місце проживання – вул. Якубовича, 22 с. Липове Прилуцького району Чернігівської області, про те, що на розгляді в суді перебуває цивільна справа № 747/102/24 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Споживчий центр» до Носача Василя Валерійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором.

 

Судове засідання по справі призначено на 10.00 год 11 квітня 2024 року, яке відбудеться під головуванням судді Тіщенко Л.В. в приміщенні Талалаївського районного суду за адресою вул. Центральна, 38 смт. Талалаївка Чернігівської області.

Відповідачу Носачу В.В. роз’яснюється,  що у відповідності до ч.11 ст. 128 ЦПК України з опублікуванням даного оголошення на офіційному веб-сайті Судової влади України відповідач  вважається повідомленим про дату, час і місце  розгляду справи. 

 

           Суддя                                                                                                          Л.В. Тіщенко