flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» до Панченко Оксани Петрівни про стягнення заборгованості за кредитним договором

08 березня 2024, 16:11

Талалаївський районний суд повідомляє, що 08 березня 2024 року розглянута цивільна справа № 747/759/23 за позовом ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» до Панченко Оксани Петрівни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Суд ухвалив:

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» до Панченко Оксани Петрівни про стягнення заборгованості за кредитним договором задовольнити в повному обсязі.

Стягнути із Панченко Оксани Петрівни на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» заборгованість  за кредитним договором  № 1110-8336 від 09.11.2022 року в сумі 75 000 (сімдесят п'ять тисяч) грн.

Стягнути із Панченко Оксани Петрівни на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» понесені витрати на сплату судового збору в сумі 2147грн 20 коп. 

Заочне рішення може бути переглянуте Талалаївським районним судом Чернігівської області за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду. Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.   

Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Чернігівського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.           

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом встановлених строків, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.