flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом Кукси Алли Іванівни до Кукси Сергія Миколайовича про стягнення аліментів на утримання повнолітньої дитини, що продовжує навчання

05 січня 2024, 15:43

Талалаївський районний суд повідомляє, що 05 січня 2024 року розглянута цивільна справа № 747/551/23 за позовом Кукси Алли Іванівни до Кукси Сергія Миколайовича про стягнення аліментів на утримання повнолітньої дитини, що продовжує навчання.

Суд ухвалив:

Позовні вимоги Кукси Алли Іванівни задовольнити.

Стягнути із Кукси Сергія Миколайовича на користь Кукси Алли Іванівни аліменти на повнолітню дитину – Куксу Ірину Сергіївну, 15 липня 2005 року народження, в розмірі 1/4  частини всіх видів його доходів щомісячно, починаючи з 20 вересня 2023 року і до закінчення навчання – 30 червня 2025 року. 

Стягнути із Кукси С.М. на користь держави судовий збір в сумі 1073 грн 60 коп.

Рішення в частині стягнення аліментів у межах суми платежу за один місяць підлягає негайному виконанню.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня отримання його копії.  У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення, заочне рішення може бути оскаржене відповідачем в загальному порядку.

Рішення  може бути оскаржене позивачем в апеляційному порядку до апеляційного суду Чернігівської області протягом 30 днів з дня  проголошення.