flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом Зайцевої Т.В. до Зайцева В.В. про стягнення аліментів на утримання повнолітньої дитини, що продовжує навчання

08 грудня 2023, 15:10

Талалаївський районний суд повідомляє, що 08 грудня 2023 року розглянута цивільна справа № 747/597/23 за позовом Зайцевої Тетяни Володимирівни до Зайцева Віталія Володимировича про стягнення аліментів на утримання повнолітньої дитини, що продовжує навчання.

Суд ухвалив:

Позовні вимоги Зайцевої Тетяни Володимирівни задовольнити.

Стягнути із Зайцева Віталія Володимировича на користь Зайцевої Тетяни Володимирівни аліменти на повнолітню дитину – Зайцева В’ячеслава Віталійовича, ХХХХХХХ року народження, в розмірі 1/4  частини всіх видів його доходів щомісячно, починаючи з 04 жовтня 2023 року і до закінчення навчання – 30 червня 2024 року. 

Стягнути із Зайцева В.В. на користь держави судовий збір в сумі 1073 грн 60 коп.

Рішення в частині стягнення аліментів у межах суми платежу за один місяць підлягає негайному виконанню.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня отримання його копії.  У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення, заочне рішення може бути оскаржене відповідачем в загальному порядку.

Рішення  може бути оскаржене позивачем в апеляційному порядку до апеляційного суду Чернігівської області протягом 30 днів з дня  проголошення.