flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом Зайцевої Т.В. до Зайцева В.В. про стягнення аліментів на утримання  повнолітньої дитини, яка продовжує навчання

14 листопада 2023, 10:28

Талалаївський районний суд Чернігівської області повторно повідомляє Зайцева Віталія Володимировича, останнє відоме місце проживання якого – вул. Різдвяна, 3  м. Берислав Херсонської області,  про те, що на розгляді в суді перебуває цивільна справа № 747/597/23 за позовом Зайцевої Тетяни Володимирівни до Зайцева Віталія Володимировича  про стягнення аліментів на утримання  повнолітньої дитини, яка продовжує навчання.

Судове засідання по справі призначено на 12.00 год 08 грудня 2023 року, яке відбудеться під головуванням судді Тіщенко Л.В. в приміщенні Талалаївського районного суду за адресою вул. Центральна, 38 смт. Талалаївка Чернігівської області.

Відповідачу Зайцеву В.В. роз’яснюється,  що у відповідності до ч.11 ст. 128 ЦПК України з опублікуванням даного оголошення на офіційному веб-сайті Судової влади України відповідач  вважається повідомленим про дату, час і місце  розгляду справи.  Також відповідачу роз’яснюється, що у разів його повторної неявки в судове засідання буде винесене заочне рішення по справі відповідно до ст 224 ЦПК України.

 

          Суддя                                                                                    Л.В. Тіщенко