flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом Харченка Миколи Анатолійовича до Харченко Олени Володимирівни, третя особа – Лушпай Ольга Анатоліївна, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням

26 жовтня 2023, 10:39

Талалаївський районний суд Чернігівської області повідомляє Харченко Олену Володимирівну, зареєстроване місце проживання – вул Шкільна, 6 с. Чернецьке Прилуцького району Чернігівської області, та Лушпай Ольгу Анатоліївну, останнє відоме місце проживання – вул. М. Донського, 6-а кв. 301 м. Сімферополь, про те, що на розгляді в суді перебуває цивільна справа № 747/552/23 за позовом Харченка Миколи Анатолійовича до Харченко Олени Володимирівни, третя особа – Лушпай Ольга Анатоліївна, про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Судове засідання по справі призначено на 10.00 год 11 грудня 2023 року, яке відбудеться під головуванням судді Тіщенко Л.В. в приміщенні Талалаївського районного суду за адресою вул. Центральна, 38 смт. Талалаївка Чернігівської області.

Відповідачу Харченко О.В. та  третій особі Лушпай О.А. роз’яснюється,  що у відповідності до ч.11 ст. 128 ЦПК України з опублікуванням даного оголошення на офіційному веб-сайті Судової влади України відповідач  вважається повідомленим про дату, час і місце  розгляду справи. 

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://tl.cn.court.gov.ua.

                  

           Суддя                                                                                                          Л.В. Тіщенко